Post by quiracktesbami on Mar 8, 2022 2:22:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ ADSB Flight Tracker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ADSB Flight Tracker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz jeton hileleri ▞▞▞
▞▞▞ ADSB Flight Tracker 2022 version ▞▞▞
Harika iş adamları, tek düşüncem, uygulamanın benim konumumda başlamasını veya oraya taşınmasını isterdim, ancak iki hızlı tıklama ile evimin üzerindeyim.
Basit ve temiz bir arayüze sahip mükemmel bir uygulama ve tamamen ücretsiz! 5 yıldız!
Ah hayatım. sadece düz bir radar ekranı. menü hiçbir şey yapmıyor. resimlerdeki gibi 3D elde etmek imkansız. sezgisel değil. kaldırıldı. üzgünüm hiç iyi değil.
Harika bir uygulama çok detay
Çok kötü hizmet 5 dakika sonra 0.99 ücret alıyor.
Ayrıca tabletimde FR24 var. Orada uçakları görebiliyorum, aslında onların yanımdan uçtuğunu görebiliyorum ama bu, gökyüzünün açık olduğunu gösteriyor.
Çok zayıf müşteri hizmetleri. 3D için ödeme yapmanız gerektiğini söyleyen incelemem kaldırıldı. Bu yanlış reklam!
ADSB Flight Tracker Putovanje i lokalno uac
harika uygulama beş yıldızın bir sorunu vardı ancak birkaç saat içinde çözüldü Harika teknik destek
Onsuz eve uçmayın!
Sadece 1 uçağın gösterdiğinden şikayet ettiğim son incelememden bu yana, artık hiçbir uçağım görünmüyor, Melbourne, Sydney, Hobart ve Heathrow'u hiçbir uçak göstermeden denedim. Lütfen uygulamanızı eski harika performansına sıfırlayın
Bu uygulama ile kolay ve güvenli uçma hissi
Jumping Land Laga lds
Sınırlı deneyimime göre en iyi uçuş izleyicilerinden biri. FAR 107'ye bir şekilde uymaya çalışırken Verry yardımcı olur.
Harika, yeni güncellemeleri dört gözle bekliyorum
En iyi uçuş takipçisi..m GA ve Ticari için harika
İçeriği nedeniyle harika bir uygulama. GUI'de manevra yapmak, tüm ayarları kullandığınız için sıkıcı olabilir.
No.lu uçuş ile takip yapılamıyor.
Kararsız 3D VR ve zayıf gezinme kontrolleri. Geri ödeme lütfen.
ADSB Flight Tracker eskiden ücretsizdi, ancak şimdi birdenbire aylık abonelik gerektiriyor. Yok canım??? Şimdi sadece 5 dakika çalışacak ve ardından size bir abonelik satın alma seçeneği sunacak veya tamamen çalışmayı durduracaktır. Kaldırıldı ve ADS-B takibi için alternatif bir program bulundu.
Turboprolflight,,,
onun harika bir uygulama
Uygulama harika, ancak son birkaç haftadır tek aldığım beyaz bir ekran.harika ATC radarının tek sorunu, yakınlaştırma ve uzaklaştırma gecikmesidir
Asla tam potansiyeliyle kullanmayacağımı bilsem de bu uygulamayı kesinlikle seviyorum. Bir MATZ'nin kenarında ve bir LFA'da yaşamak, askeri uçakların yanı sıra normalde "uçuş radarı" uygulamalarında gösterilmeyen diğer uçakları da tanımlayabilmek güzel. Onlar, imho, karşılaştırıldığında solgun. Ciddi "uçak gözlemcisi" için ideal. Pilotlar için faydalarını sadece hayal edebiliyorum. ⭐🥰👍
Bu uygulamaya 5 yıldız verebilirdim, ama ne yazık ki hoşuma gitmeme rağmen telefonun dahili belleğini çok fazla kapladığı için yüklemeyi kaldırmak zorunda kaldım. Uygulama beni telefondaki MicroSD karta taşıyabilirse (geliştirici seçeneklerini değiştirmeden) tekrar bakmayı düşünürdüm ve uygulama tüm verilerini MicroSD kartta taşıma ve saklama seçeneği sunar.
rtlsdr desteği mutlak bir katildir - diğer ücretsiz ADSB kod çözücüsünü kaldırabilirim! 3D görünüm de harika - Uçak geçişlerini tespit etmek için kullandım ve fr24 AR modundan daha iyi çalıştığını gördüm. Küçük hata - önce uçağın seçimini kaldırmadan beyaz düğmeleri gizleyemez/gösteremezsiniz.
Mükemmel
Dump1090 kapsamında yayınlanan GPL lisansını ihlal eden ücretsiz ve açık kaynaklı bir programı (dump1090) kullanmak için fazladan ödeme yapmanızı gerektirir.
huylar ve sen
Açıklama, 5 dakikalık oturum sınırından bahsetmeyi ihmal ediyor. Açıklamada çok net bir şekilde belirtilmesi gerekiyor
Kesinlikle harika bir uygulama. Bu uygulama Milyon Yıldızı hak ediyor, diğer tüm radarlar sayesinde harika. Bu harika uygulamanın yapımcılarına çok teşekkür ederim.
Hala indirmeyi bekliyor..AMA HEYECANLI!
Diğer uygulamalarla ve hatta önerilen uçağı bulamayan yerel gökyüzünün fiziksel aramasıyla karşılaştırıldığında, uçuş kalkış noktası ve yanlış uçuş yolları hakkında tutarlı bir şekilde yanlış bilgiler görüntülendi.
Diğer uçaklarda daha uzun görünmek için daha fazla ödemek zorunda kalana kadar bu uygulamayı beğeniyordum, şimdi silmek zorundayım
Çağrı işaretleri için bir filtre eklerseniz kesinlikle 5 yıldızlı bir inceleme verir misiniz... örneğin BAW TCX UAL vb. ve belki a/ türleri örneğin a320 B752... bunun dışında etkilendim...
Çöp çoğu zaman en az 20 dakika dışarı çıkıyor, çok geç East Midlands Havaalanı'nın yanında yaşıyorum ve neler olup bittiğini görebiliyorum ve AP'ye bakıyorum ve orada değil...
ADSB Flight Tracker Paglalakbay at Lokal cdlx